Servicii de producție video și transmisiune în direct, creație digitală, producție virtuală și realitate augmentată

Prestăm o gamă largă de servicii de producție video și servicii de transmisiune LIVE la înaltă definiție și standarde broadcast, potrivite atât evenimentelor LIVE de anvergură, cât și platformelor video sociale precum YouTube LIVE, Facebook LIVE, Instagram LIVE, TikTok, Zoom, Teams etc.

Folosim camere video profesionale, clasice, stereo, 180° sau 360°, cu operatori video specializați, regie video digitală și mix video live, precum și conexiune digitală pentru ecrane LED sau alte mijloace de afișare digitală, precum projection mapping.

Producem materiale pentru Realitate Virtuală (VR), pentru Realitate Augmentată (AR), Producție Virtuală/Mixed Reality (MR) sau Realitate Extinsă (XR) și vă putem ajuta să vă construiți prorpiile studiouri pentru producție virtuală (systems integrator).

Tehnologiile implicate în producția virtuală sunt printre cele mai bine cotate în lume, unele dintre ele fiind recunoscute de către industrie prin acordarea de premii Emmy, premii NAB sau alte mențiuni prestigioase.

VRmedia.ro
ZeroDensity.tv Value Added Reseller și
ZeroDensity.tv Certified Reality Engineer

Dar ce este Producția Virtuală și care sunt avantajele folosirii ei?

Producția virtuală este utilizarea tehnologiilor digitale în timp real pentru a crea și capta o producție de film sau de televiziune. Implica utilizarea camerelor virtuale, a decorurilor și a luminii pentru a crea un mediu convingător, generat de computer, în care poate avea loc producția. Acest lucru le permite realizatorilor de film să aibă un control mai mare asupra aspectului producției lor, făcând totodată mai ușor și mai rentabil să facă modificări în timpul procesului de producție. Tehnicile de producție virtuală devin din ce în ce mai populare în industria filmului și televiziunii, deoarece permit o mai mare flexibilitate creativă și pot ajuta la reducerea nevoii de decoruri și locații fizice costisitoare
VRmedia.ro este partener și Reality Engineer certificat de ZeroDensity.tv atât pentru configurarea de studiouri pentru Producție Virtuală (Louis Vuitton - Franța, Videlio - Franța, Pancake - Turcia), cât și pentru creația de conținut interactiv potrivit Producției Virtuale.
Cu alte cuvinte, echipa noastră vă poate ajuta să vă creați propriile studiouri pentru Producție Virtuală rezolvând aspectele legate de hadrware-ul specific, cât și prin creația de content (Unreal Engine) pentru Reality Engine, anume: studiouri pentru live broadcast, set-uri interactive pentru film, instalatii LIVE etc.   

LIVE în HD, 4K, 5.7K

Servicii de transmisiune  în direct la rezoluți înalte (HD, 4K sau mai mult).

Flexibilitate

Oferim soluții flexibile, la cheie, personalizate cerințelor clienților.

MOBILITATE

Soluții mobile pentru Outside Broadcast sau alte circumstanțe deosebite. 

Pachete standardizate de servicii

Pachete de soluții de transmisiune în direct a evenimentelor în locație, în regim clasic, hibrid sau productie virtuală folosind tehnologii precum AR (Realitate Augmentată), VR (Realitate Virtuală) și MR (Realitate Mixtă).
Toate soluțiile ilustrate oferă flexibilitate și sunt personalizate specificațiilor clientului.
Transmisiune LIVE HD în regim hibrid
Transmisiune LIVE HD în regim hibrid
recomandat pentru evenimente remote, cu sau fără public, din două sau mai multe locații, transmise în direct prin Youtube, facebook Live, TikTok, Zoom, Teams etc. sau în regim cu circuit închis.

Conexiune de calitate audio-video în timp real între două locații, cu afișare pe LED și înregistrare simultană a tuturor surselor, plus a input-urilor suplimentare.

Transmisiune LIVE HD, cinci camere, pachet de animații personalizate motion graphics, led wall și aftermovie
Transmisiune LIVE HD, cinci camere, pachet de animații personalizate motion graphics, led wall și aftermovie
Acest pachet este recomandat emisiunilor periodice, a evenimentelor de anvergură cu afișarea mixului video pe ecrane LED și transmise în direct prin Youtube, facebook Live, TikTok, Zoom, Teams etc. sau în regim cu circuit închis.

Cu mix live și regie digitală, sesiunea poate fi afișată în timp real folsind panouri LED, proiectoare etc., iar înregistrarea se poate face atât pentru mixul final cât și pentru fiecare cameră în parte, simultan. Integrarea animațiilor sporește retenția auditoriului și calitatea producției. Aftermovie-ul este livrat la scurt timp după eveniment. 

Transmisiune LIVE HD sau 4K (HDR) în regim de producție virtuală (Zero Density / Aximmetry / Unreal Engine 5)
Transmisiune LIVE HD sau 4K (HDR) în regim de producție virtuală (Zero Density / Aximmetry / Unreal Engine 5)
Acest pachet este recomandat a evenimentelor de anvergură sau lansărilor de produse, transmise în direct la standarde broadcast (TV), prin Youtube, facebook Live, TikTok, Zoom, Teams etc. sau în regim cu circuit închis.

Transmisiune în direct (LIVE)

Transmisiuni în direct (LIVE) la care și echipa noastră și-a adus contribuția

Producție video

Producții video la care și echipa noastră și-a adus contribuția

Producție VR
(în Realitate Virtuală)

Producții în Realitate Virtuală augmentate cu elemente motion graphics 360°

Producție Virtuală (AR/VR/XR)

Producții Virtuale la care și echipa noastră și-a adus contribuția

Furnizorii noștri

Folosim cu încredere produse, echipamente și tehnologii de la:

Sony
Panasonic
Black Magic Design
Canon
Google Street View Trusted Photographer
Unreal Engine
Mo-Sys
Zero Density

Contact

VRmedia.ro is a brand of 2ironic.com

Created with ‌

Landing Page Builder