Pachete standardizate de servicii

Pachete de soluții de transmisiune în direct a evenimentelor în locație, în regim clasic, hibrid sau productie virtuală folosind tehnologii precum AR (Realitate Augmentată), VR (Realitate Virtuală) și MR (Realitate Mixtă).
Toate soluțiile ilustrate oferă flexibilitate și sunt personalizate specificațiilor clientului.
Transmisiuni LIVE VRmedia.ro
Transmisiune LIVE HD cu o cameră
Acest pachet este recomandat creatorilor de content sau evenimentelor de dimensiuni reduse, transmise în direct prin Youtube, facebook Live, TikTok, Zoom, Teams  etc. sau în regim cu circuit închis.

Sesiunea poate fi înregistrată la rezoluții de până la 4K, iar filmul poate fi ulterior procesat.

Transmisiuni LIVE VRmedia.ro
Transmisiune LIVE HD cu trei camere
Acest pachet este recomandat evenimentelor de dimensiuni medii, transmise în direct prin Youtube, facebook Live, TikTok, Zoom, Teams etc. sau în regim cu circuit închis.

Cu mix live și regie digitală, sesiunea poate fi afișată în timp real folsind panouri LED, proiectoare etc., iar înregistrarea se poate face atât pentru mixul final cât și pentru fiecare cameră în parte, simultan.

Transmisiuni LIVE VRmedia.ro
Transmisiune LIVE HD în regim hibrid
recomandat pentru evenimente remote, cu sau fără public, din două sau mai multe locații, transmise în direct prin Youtube, facebook Live, TikTok, Zoom, Teams etc. sau în regim cu circuit închis.

Conexiune de calitate audio-video în timp real între două locații, cu afișare pe LED, înregistrare simultană a tuturor surselor și a input-urilor suplimentare.

Transmisiuni LIVE VRmedia.ro
Transmisiune LIVE HD, cinci camere, pachet de animații personalizate motion graphics, led wall și aftermovie
Acest pachet este recomandat emisiunilor periodice, a evenimentelor de anvergură cu afișarea mixului video pe ecrane LED și transmise în direct prin Youtube, facebook Live, TikTok, Zoom, Teams etc. sau în regim cu circuit închis.

Cu mix live și regie digitală, sesiunea poate fi afișată în timp real folsind panouri LED, proiectoare etc., iar înregistrarea se poate face atât pentru mixul final cât și pentru fiecare cameră în parte, simultan. Integrarea animațiilor sporește retenția auditoriului și calitatea producției. Aftermovie-ul este livrat la scurt timp după eveniment.

Transmisiuni LIVE VRmedia.ro
Transmisiune LIVE HD sau 4K (HDR) în regim de producție virtuală (Zero Density / Aximmetry / Unreal Engine 5)
Acest pachet este recomandat a evenimentelor de anvergură sau lansărilor de produse, transmise în direct la standarde broadcast (TV), prin Youtube, facebook Live, TikTok, Zoom, Teams etc. sau în regim cu circuit închis.

Productia Virtuală este una dintre cele mai ofertante și flexibile tehnologii de producție. Posibilitățile devin infinite, imaginația fiind singura limită. Folosim Unreal Engine 4 și 5 pentru creațiile digitale hipe-realiste, împreună cu echipamente video din gama celor profesionale de televisiune sau cinema. 

Transmisiuni LIVE VRmedia.ro
Transmisiune VR (Realitate Virtuală) 
O transmisiune inedită în Realitate Virtuală 360

Transmisiunile LIVE în VR sunt potrivite vizionării folsind echipamente VR de tip Oculus, Vive, Pico sau cele mai puțin comune. Pot fi urmărite și de pe telefon/tabletă cât și de pe laptop sau alte dispozitive compatibile web.


Listarea pachetelor de mai sus au rol exemplificativ și sunt complet flexibile, deoarece înțelegem că fiecare proiect este diferit.
Contactați-ne pentru a discuta configurația
potrivită evenimentului dvs.!


Furnizorii noștri

Folosim cu încredere produse, echipamente și tehnologii de la:

Sony
Panasonic
Black Magic Design
Canon
Google Street View Trusted Photographer
Unreal Engine
Mo-Sys
Zero Density

Contact

VRmedia.ro is a brand of 2ironic.com

Designed with ‌

Offline Website Creator